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書誌情報サマリ

書名

新世紀の食と農と環境を考える Vol.13(シリーズ・実学の森)

著者名 東京農業大学/編
著者名ヨミ トウキョウ ノウギョウ ダイガク
出版者 東京農業大学出版会
出版年月 2014.3


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No. 資料番号 請求記号 資料種別 配架場所 帯出区分 状態 貸出
1 123442329610.4/トシ/13一般一般資料帯出可在庫 

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東京農業大学
2014
610.4 610.4
農業 食糧問題 食品衛生

書誌詳細

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タイトルコード 1009920172614
書誌種別 図書
書名 新世紀の食と農と環境を考える Vol.13(シリーズ・実学の森)
書名ヨミ シンセイキ ノ ショク ト ノウ ト カンキョウ オ カンガエル
著者名 東京農業大学/編
著者名ヨミ トウキョウ ノウギョウ ダイガク
出版者 東京農業大学出版会
出版年月 2014.3
ページ数 292p
大きさ 19cm
ISBN 4-88694-433-7
ISBN 978-4-88694-433-7
分類記号9版 610.4
分類記号10版 610.4
副書名 第13回世界学生サミットから
副書名ヨミ セカイ ガクセイ サミット カラ
内容紹介 2013年10月に「新世紀の食と農と環境を考える」をテーマに開催された、第13回世界学生サミットの内容をまとめたもの。基調講演、セッション、総合討論、開催資料などを収録。
件名1 農業
件名2 食糧問題
件名3 食品衛生



目次


内容細目

1 Changing Relationships with the Food System through Vermicomposting Waste Management in the United States   19-26
Elizabeth Brajevich/著 Sara Tauqi/著 Kristopher Wilson/著
2 UBC's Orchard Garden   No One Thing Does Just One Thing-Increasing Food Security Through Learning Gardens-   27-36
Emma Avery/著 Heather Verdin/著
3 Students Taking Action to Enhance Food Security at the Household Level in Morogoro Municipality,Tanzania   The Case of Sokoine University of Agriculture,Morogoro   37-47
Juma Mussa Kisuse/著
4 Student Evaluations of Theses Proposed by Farmers' Associations to Agriculture 2030 in Bavaria   48-55
Katharina Krön/著
5 Understanding of,Outreach to,and Development of Farm Communities in Khumkhao Sub‐District,Khoa Wong District,Kalasin Province,Thailand   61-69
Sumana Chuamnakthong/著
6 The Refuge Agro‐Ecological Project   Students Involved in Organic Research and Extension in the Valley of Mala,Peru   70-76
Manuel Velasquez/著
7 Economic Development and Environmental Pollution   77-85
Pham Kieu My/著
8 Disseminating Agricultural Knowledge and Innovations to Local Native Communities to Foster Sustainable Agriculture   86-95
Tilak Bin Mukthi/著
9 National Culinary Inventory in France and Local Products in the Picardy Region   101-106
Elodie Gidoin/著
10 Analyzing Adoptions and Problems in Sow Raising of Osaray Farmers after Establishing Pig Raising Farmer Groups in Cambodia   107-115
Phearen Kit/著
11 Regional Activation in the Community of Ikumi   Past and Current Sales Performance of Yamayuri   116-126
Mao Shinkai/著
12 Concern Regarding the Issue of Food Security and Iron Toxicity in Paddy Soil   131-136
Chuan‐Fu Kao/著
13 Rethinking the Agricultural Extension System in Mongolia   137-143
Anudari Enkhtur/著
14 Development of Precision Agriculture in Ukraine   Student Action   144-149
Vladyslav Levytskyi/著
15 Innovations Change the World   Chinese Students' Action in the Context of the Energy Revolution   155-163
Cao Kailin/著
16 Contributions of Veterinary Medicine Students toward Achieving One Health through Community Education   164-172
Nadine Adrianna Sugianto/著
17 UPLB Students Extending Knowledge on Sustainable Agriculture through Service and Volunteerism   An Analysis of the Current Situation and Prospects for the Future   173-183
Roden Carlo Molinyawe Lizardo/著
18 Community‐Supported Agriculture as an Effective Means of Changing Perceptions of Agriculture   184-193
Osung Kwon/著
19 Project“Hands on the Ground”   An Innovative Way to Consider Education Based on a Structured Method   199-206
Juliana Cristina Fornabaio Florencio/著
20 Towards Climate Neutrality   Meat Consumption Reduction   207-216
Hana F.Navratilova/著
21 Implementation of the Scientific Initiation Scholarship Program for High School Students(PIBIC Jr)in a Rural Brazilian Community   Social Impacts and Experiences   217-224
Rebeca Dantas Xavier Ribeiro/著
22 General Discussion   229-242
Akiko Enya/司会 Leonid Maksymov/司会
23 Poster Session   243-271
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